Over petticoats

Een pettycoat voor jouDe webshop Petticoat Online heeft de grootste collectie pettycoats en tutu's in Nederland en Belgie. Een pettycoat kun je dragen als onderrok, zodat je rok lekker wijd uit gaat staan, of los, bijvoorbeeld in de burlesque stijl

De pettycoat is een onderrok bestaande uit een aantal lagen ruime klokkende stof, waardoor de daarover gedragen rok wijd uitstaat. De meeste petticoats hier zijn dan ook bedoeld als onderrok. Zoek je een pettycoat voor een ballroom-, dans- of balletvoorstelling, een pettycoat voor onder een verkleedkostuum, of een pettycoat voor bij je gothic lolita of Harajuku outfit? Eindelijk weet je waar je zijn moet!

Tule en kanten pettycoats

Een tule pettycoat bestaat uit heel veel laagjes zachte over elkaar vallende stof. Deze petticoat geeft een heel wijds effect. Een kanten pettycoat daarentegen heeft wat minder laagjes en kun je ook niet los dragen. De basis is een stijve nylon stof, die ervoor zorgt dat de petticoat wijd uitstaat. Onderaan loopt de petticoat uit in laagjes kant of opvallende versieringen, die net onder de rok of jurk uitkomen. Beide type petticoats zorgen voor het uitstaande effect waarvoor een pettycoat bedoeld is!

Pettycoats in vele kleuren

Van felrood en knalroze tot lichtblauw en neon geel. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben de kleur pettycoat! En natuurlijk kun je ook pettycoats kopen met polkadot of leuke strepen.

Pettycoat kopen? Snel geleverd!

Bij Petticoat Online kun je online bestellen en betalen via veilige betaalmethodes zoals iDeal, PayPal of vooruit betalen. Een goede service en tevreden klanten staan bij ons voorop. Bij vragen kun je altijd bellen met de klantenservice op 023 -7852 614.
Blijkt de pettycoat toch niet aan de verwachtingen te voldoen? Geen probleem, dan stuur je het gewoon terug en krijg je meteen je geld weer terug.

Een kostuum bij je pettycoat?

Zoek je een leuk kostuum bij je pettycoat? Kijk dan eens rond op onze andere webshop: Party Kostuums. Simpelweg de allermooiste kostuums!!!